hirdetések

Sziasztok! Visszatértem frissen (hahaha no.) és olvasásra, írásra készen. Valószínű, már holnap este, bár inkább vasárnap meghozom a következő kritikámat, addig is hoztam nektek pár blogversenyt. Remélem nem haszontalanul és minél többen jelentkeztek majd rájuk! :)

TheVamps&5SOS novellaíró verseny

A verseny oka, hogy a blog, elérte a 10 000 oldalmegjelenítést. A témája, hogy írj egy novellát, általad kitalált történet, illetve szereplők alapján. Két darab kikötés van, az első, hogy csak egy darab kategóriába jelentkezhetsz, a három közül: fantasy, horror és akció. Míg a második csak annyi, hogy a fent található képet, tegyétek ki.
Jómagam úgy gondolom, hogy a nyeremények eléggé korrektek, megtalálható benne interjú, blogajánló, a blogod hirdetése és a szokásos oklevelek, mind a részvételért, mind a nyereményért. Bővebb információkért, kattintsatok a linkre.
Ja és itt én is zsűrizek, juhúú.
Északi szél blogverseny 

Ez a verseny kicsit összetettebb. Itt két kategóriában versenyezhetsz. Igen, mind a kettőn indulhatsz egyszerre, mégpedig képszerkesztésben és novellaíró versenyben. Az előző - mármint a képszerkesztés - lehet borítókép, fejléc vagy akár rendezett kép, míg a novellaírós versenynél Luna Grott ismét bevetette írói képességét és mesés leírásokat adva közölte, milyen témában is lehet indulni.

A témák nem mások, mint az Őáltala kitalált világának helyszínei, Nesiril, a hófödte birodalom, Desiralis, a Gyilkos király országa, Koef sivatagos vidéke, ahol a nép harcias és forrófejű, Talasi, ami maga a paradicsom és a békesség, Lumer, a hegyvidékes szököttek földje, Osdaralia, a kereskedelem birodalma és végül Hydopten gazdagsága. Mindegy, hogy milyen szereplőket használsz vagy milyen lényeket benne. Az a fontos, hogy minél egyedibb és ötletesebb legyen a történeted, amit megalkotsz.
A díjak itt is hasonlóak, oklevél és hirdetés, de itt az első helyezett még tárgynyereményt is kap! Tehát hajrá jelentkezni emberek, május végéig még van időtök, további információ, a blogon!
A képet itt se felejtsétek el kitenni a blogotokra, miszerint jelentkeztek. 

5 seconds of summer
Erről sajnos nem tudok bővebb információkkal szolgálni, így csak annyit tudok mondani, hogy mint látjátok, a határidő május 30.-a, így aki erre a versenyre jelentkezik álljon neki az írásnak, mert nincs sok idő hátra. Aki nem ismeri még az oldalt, ide kattintva megtudja nyitni és eltudja küldeni nekik.



Amennyiben tetszett ez a poszt (pipáljatok:D), és igényt tartotok versenyeitek hirdetésére, küldjétek el nekem levélben a hirdetni kívánt versenyt és amint összegyűlik 3-4-5, kiteszem őket ugyanígy, a fontosabb információkkal. :)
Üzemeltető: Blogger.