BLOGAJÁNLÓ - Never Give Up


"...Nem tudom, hogy hol vagy most, mit érzel, mit csinálsz vagy min gondolkodsz, de remélem, hogy az életeden. Tudom, hogy nem volt egy fényes életed soha, de mégis nem is éltél annyit, hogy úgy érezd fel kell adnod. Mert bár lehet, hogy te hamarabb tapasztaltad meg, hogy az élet milyen kemény is valójában, de ez nem tántoríthat el attól, hogy megtaláld benne a szépet. Nem akarok hiú ábrándokat kergetni benned, mert valóban, az élet nagyon-nagyon nehéz, de megéri a sok szenvedés. Ever, még alig tapasztaltál az élet boldog perceiből, de gondolj csak vissza az eddigi évekre. Voltak boldog pillanataink, ezt le sem tagadhatod. Még fiatal vagy, van időd. Mi értelme lenne megfutamodni, ha semmit sem tudsz a jövőről?..." 

A Never Give Up egy igazi tinilányoknak szóló blog. A történet egy lányról szól, aki New York gettójában nevelkedett az anyukájával és a két testvérével, akikkel igazán jó kapcsolatot ápol mai napig. Ever Clarckson-t, az élet egy egész harcias, erős és fiús lánynak nevelte, ezt próbálja barátnője Nagy Fanni, átalakítani. Hogy kerül New Yorkba, egy magyar lány? A család Magyarországra költözik, mivel az anyuka, Holly, magyar származású, így a gyerekek új iskolába kerülnek, s ott ismerkedik meg Fannival.
Bár az írásképen látszik, hogy az író jelenleg még nem a legprofibb, az idők között ugrál, így nem tudjuk az idő műlását nyomon követni, de a főszereplő személyisége mégis újabb és újabb fejezet olvasására késztet.
A történetben soron követhetjük Ever mind külső, mind belső átalakulását, a zenéhez kötődő viszonyát, valamint az elmaradhatatlan szerelmi életét.Tehát, ha szereted a fordulatokkal teli blogokat, az olyan karaktereket, akik nehezen adják magukat a szerelemnek, de annál inkább a zenének, akkor kattints a blog címére és látogasd meg az oldalt!


Kedves JJ

Mint az ajánlóban említettem, az írásod nem a legprofibb, de kétség kívül egy érdekes blog, ezért is írtam meg a kért ajánlót. Ha gondolod, szívesen írok neked egy kritikát, hogy a blogod fejlődni tudjon, persze csak hogyha kíváncsi vagy a véleményemre.

További jó blogolást! 
Agatha Hestya
Üzemeltető: Blogger.