KRITIKA - Elhagyva

Elhagyva
A történet Lővei Demetriáról szól, aki egy árvaházból került Nataliához, a gazdag, külföldi hölgyhöz. Demetria inkább az a sportos, szétveremahátsódat alkat, leginkább ahhoz a lányhoz tudnám hasonlítani, aki régen a Nickelodeonon, abban az internetes sorozatban szerepelt. Talán Sam-nek hívták? Mindegy, egy kissé rosszfiúsabb lány a főszereplőnk, akit Mr. Seggfej elhív a bálba, de végül egy öregek otthonában kötnek ki lassúzni.
Bár a történet eléggé sablonosan kezdődött: szülő halála, a gyerek nevelőotthonba kerül, nem akarják befogadni; utána mégis vett egy 180°-os fordulatot és egy egészen más helyzetet alakított ki. Azt hinné az ember hogy akkor most Kolossal egymásnak lettek teremtve, de ezzel a Zalán fiúval most feldobtad a témát és kíváncsivá tettél...akár csak Natalival.
Oké, akkor most jöjjön a lényeg. Irtó nagy hülyeség, hogy két embernek osztályt indítanak. Ha egy évfolyamba 60 embert vesznek fel, akkor vagy a kevésbé okos emberek miatt lejjebb veszik a ponthatárt és a kevésbé tehetséges embereket is felveszik, vagy összevonják őket a másik tagozattal, amennyiben a diákok is elfogadják a helyzetet. A másik ami kiakasztott már egyből az elején, hogy Kolos nem dönthet úgy, hogy 'na pedig, mi mostantól egy öltözőben öltözünk'. Az összes iskola szabályzata tiltaná ezt, és ezért kicsit szürreálisnak tűnik itt emiatt a sztori.
A helyesírásoddal kevés probléma van. Néhol akad egy elvétett bekezdés hiba, nem tudod mikor kell újat kezdeni: "Soha senkiket nem nevezhettem a szüleimnek. (itt új sor) Tehát, Natália.", illetve összekötő szavakat, mondatrészeket hagysz ki, amiktől egy-két mondatod furcsán hangzik: "Igen, ő megértőbb fajta tanárok közé tartozik.". Szerintem sokkal szebben hangzana, ha úgy írnád, hogy Igen, ő a megértőbb fajta tanárok közé tartozik. Időnként előfordul veled, sőt, inkább gyakrabban, hogy tőmondatokban írsz. Próbálj meg mondat közben kifejteni dolgokat és ne félj az összetett mondatoktól, nem elemezned kell őket, hanem írnod. Az más.
Borzasztóan unalmas lett a trailered. Ne haragudj, ez bunkónak tűnhetett, de nem fogok hazudni. Egy izgalmas videó után egyből a történetet kezdem el olvasni, de a tiednél inkább a szereplőket kezdtem el nézni, aztán utána a telefonomat nyomkodni, szóval ja, nem volt valami figyelemfelkeltő. De legalább a hossza az rendben volt, illetve a zene se volt rossz, csak a vége, ahol egyszer csak eltűnt. Miért nem halkítottad le? Javaslom szedd le és próbálj meg érdekesebb pillanatokat keresni a neten akár gif-et, akár videót amit megvághatsz, és alkoss!
A designal az a bajom, hogy túl keskeny. A modulok nem rosszak, jó a sorrend, jó a szélesség, különösen tetszik az 'oldalak', de az a részt, ahol a szöveg van, ott túl keskeny és így két oldalt hatalmas az üresség. A lila színt eltaláltad, nagyon jól néz ki és még a fejléchez is megy, bár az szerintem kicsit túlzsúfolt. Sok a virág és Nina Dobrev nincsen szépen odaillesztve, látszik a körülvágás.

Ennyi lettem volna mára, senkit nem akartam megbántani és nektek kedves olvasók remélem elnyerte a tetszéseteket és/vagy felkeltette az érdeklődéseteket. Ha szeretnétek tudtok követni facebookon (oldal látni) és akár itt is feliratkozhattok, aminek nagyon örülnék.
Ölel Titeket,
Agatha Hestya
Üzemeltető: Blogger.