Következő díj || Born Into Revolution

Köszönöm szépen a díjat Lady Ziio-nak!

1. Köszönd meg a díjat, és tedd ki, hogy kitől kaptad. √
2. Olvasd el annak a blogját, akitől a díjat kaptad! √
3. Írj 12 dolgot az illető blogjáról.
4. Írj 12 dolgot a saját blogodról. √
5. Válaszolj 12 kérdésre. √
6. Tegyél fel 12 kérdést a blogoddal kapcsolatban.
7. Kommentelj annak a blogján egy fejezethez/bejegyzéshez, akitől kaptad, hiszen mindenkinek jól esik a visszajelzés. Ez lehet kritika, vélemény, a lényeg, hogy építő jellegű legyen.
8. Cseréljetek linket.

Írj 12 dolgot az illető blogjáról
  1. Egy kritikákkal, ajánlókkal foglalkozó blogról van szó.
  2. Első látásra beleszerettem a blogba, a design miatt. Főleg a fejléc miatt.
  3. Nagyon tetszik, hogy képekkel tarkított.
  4. A piros blogalap szuper ötlet, mert az nagyon ritka.
  5. A blogot egyedül vezeti Lady Ziio.
  6. Bár nem szeretem a blogok pontozását, örülök, hogy nem olyan bloggerináról van szó, aki két mondat után befejezi a kritikaírást.
  7. Király, hogy dalszövegfordítás is van a blogon!
  8. Az Amnesia: The Dark Descent ajánló nagyon tetszett.
Sajnos csak ennyit tudtam egyenlőre összeszedni, ha bővül Lady Ziio blogja, ez is fog!

Írj 12 dolgot a saját blogodról
  1. Nemrég lett egy új szerkesztőm, mivel az érettségi miatt kevés az időm.
Ezen kívül egyelőre nem tudok újat mondani, amit eddig nem írtam volna, az előző díjaknál.

Válaszolj 12 kérdésre
  1. Van-e valamilyen babona, amiben hiszel? Ha igen, melyik az és miért? Nem vagyok babonás, de azért ismerek párat. Ezért van az, ha nagyon rossz napom van és látok egy fekete macskát, hátralépek hármat és köpök egyet.
  2. Jobb -, vagy bal agyféltekés vagy, illetve melyik szeretnél lenni? Mikor egy mérésen kitöltettek velem egy tesztet 71%-ban az jött ki, hogy a jobb agyféltekemet használom. Jobban szeretném, ha kicsit közelebb lenne a kettő egymáshoz, mivel az iskolában főleg a bal agyféltekre öszpontosítanak, tehát az ok-okozati összefüggéseket, a logikát, a matematikát, meg ilyesmik
  3. Melyiket választanád? Mobiltelefon vs laptop. Miért? MINDKETTŐ. Nem tudnék válaszolni erre, mert laptopon írok, publikálok, filmet nézek, telefonon meg minden mást csinálok. Valamint mindkettő nagyon fontos nekem.
  4. Tegyük fel hogy egy fantasy állatkertben találod magad, ahol minden filmes, illetve könyves fantasy lény megtalálható. Melyik fajt néznéd meg először? Öhm... hát amit először meglátnék tuti vagy a trollok, vagy az óriások lennének, mivel baromi magasak. Nem tudom mit néznék meg. Szerintem szépen sorba mennék, mint az állatkertben. Egy térképpel a kezemben körbemennék, hogy mindent alaposan 'megvizsgálhassak'.
  5. Narancslé, vagy limonádé? Egyértelműen limonádé.
  6. Melyik az a recept, amelynek mestere akarsz lenni? Az igazi, paradicsomszószos milánói makaróniét! Tehát nem a magyarosított változatot.
  7. Van-e úgynevezett OC-d (own character) bloggeren kivűl? Nincs.
  8. Zombi apokalipszis van, melyiket választod, egy túlélőkést, vagy egy feszítővasat? Esetleg a pisztolyt? Pisztolyt egyértelműen, de mindenképpen lenne nálam egy kés is,  ha esetleg kifogynék a lőszerből. Sokat gondolkodok erről, a Walking dead óta.
  9. Van-e olyan kis kori meséd, amiért rajongtál, mára viszont rájöttél hogy mennyire béna illetve ciki ez a rajzfilm már felnőtt szemmel nézve? Nincs! Ha mostani gyerek lennék, azt mondanám az összes, de én - férfiasan bevallva - néha még ma is nézek párat, unalmasabb perceimben, ha nem képes komolyabb befogadóképességre az agyam.
  10. Van valami képed arról, hogy mi szeretnél lenni, miután elvégezted az Középsulit/egyetemet?  Idén végzem a középiskolát és utána kommunikáció és médiatudomány szakra szeretnék jelentkezni. Ha nem jön össze, harmadiknak a magyar szakot szeretném elvégezni, hogy egy könyvszerkesztőséghez menjek később dolgozni.
  11. Pizsipartizol a kedvenc íróddal? Mi történne azon a partyn? (Nem számít, ha az illető halott, maximum megszámoljátok egymás bordáit.) Az tuti, hogy egész végig a könyvekről és az írásról beszélgetnénk. Kérnék tőle tanácsokat és elolvastatnám vele az összes eddigi írásomat, hogy véleményezze.
  12. Élnél-e a gótikus időszakban? Ha igen, ha nem a válaszod, indokold meg. Persze! Nagyon szeretem a történelmet és nagyon szívesen élnék a 12-15. században! 
Üzemeltető: Blogger.