12 nap - 12 írásgakorlat

Legjobb barátnőm blogján láttam ezt a kihívást és úgy gondoltam miért ne, teljesen jó ötletnek találtam. Az eredeti fordítást itt olvashatjátokkattintsatok mindkettő blogra és nézelődjetek! 
Viszont én tudom, hogy nem fog menni minden nap, hiszen rengeteg tanulnivalóm van, ezért nálam minden hétfőn fogtok látni új kihívást. Tartsatok velem és készítsétek el ti is a kihívást, persze ha ti tudjátok, rendesen, a szabályok szerint!
Ha van ötletetek, amiket szeretnétek hogy készítsek el, írjatok nyugodtan!

1. nap: Írd le a címét tíz olyan történetnek, amit szívesen megírnál!
2. nap: Alkoss egy karaktert olyan személyiségjegyekkel, akit szeretnél, de olyan külső megjelenéssel, aki iránt nem érdeklődnél! Írj egy olyan jelenetet vagy novellát, aminek ő a főszereplője!
3. nap: Írj egy olyan jelenetet, ami a legszebb helyen játszódik, amit valaha láttál!
4. nap: Írj egy levelet egy kiadónak, amiben kiemeled, íróként mik az erősségeid!
5. nap: Írj egy novellát életed egy jelentős pillanatáról!
6. nap: Válassz egy könyvet a polcodról és véletlenszerűen mutass rá két fejezetre. Jegyezd fel az egyik első mondatát, valamint a másik utolsó mondatát, használd őket fel egy novella kereteként!
7. nap: Írj egy levelet magadnak, amiben elmondod, miben kell fejlődnöd a következő hat hónapban!
8. nap: Írj újra egy tündérmesét a gonosz szemszögéből!
9. nap: Kapcsold be a tévét! Írd fel az első mondatot, amit hallasz, és írj ez alapján egy történetet!
10. nap: Ülj le egy nyilvános helyen és hallgass ki egy beszélgetést! Alakítsd a hallottakat egy romantikus történetté, mindegy, mennyit kell csavarnod a szavaik értelmén.
11. nap: Írj egy köszönőlevelet, ami a megjelenő könyvedbe kerülne, és azokhoz szólna, akik segítettek neked idáig eljutni!
12. nap: Olvass el mindent, amit az elmúlt 11 alkalommal írtál! Válaszd ki a kedvenced, és írd le, miért emellett döntöttél. Írd le azt is, mit tapasztaltál, míg ezen a feladatsoron munkálkodtál. Légy büszke magadra és a munkádra.
Üzemeltető: Blogger.