Eredményhirdetés első része

Fülszöveg és prológus nyertesei


Először a fülszövegek helyezéseit fogjátok olvasni. Nyereményeitekért email-ben (oldal alján, illetve oldalt is megtaláljátok) kell jelentkezni a hónap végéig, különben a következő helyezettnek adjuk őket!

Tehát akkor a fülszöveg helyezései:

3. helyezést ért el és ezzel egy hétig reklámozzuk a blogját, blogajánlót kap és oklevelet: Ciara Coldman - Bérgyilkossal összezárva!
2. helyezést ért el és ezzel két hétig reklámozzuk a blogját, interjú készül vele, illetve oklevelet kap: Vicky T. - The Purple Killer története!
1. helyezést ért el és ezzel három hétig reklámozzuk a blogját, interjú készül vele, illetve oklevelet és blogajánlót kap: A.N.Earnshav - Minden fejben dől el című sztorija!

Prológus helyezései:

4. helyezést ért el épphogy lemaradva Merci - Szerelmi játszma című blogja, ezért úgy döntöttem egy ajánlót készítek a történetéről. Kérlek jelentkezz te is emailben!
3. helyezést ért el és ezzel egy hétig reklámozzuk a blogját, blogajánlót kap és oklevelet: Fizzy S. és Anne S. - Stockholm Syndrome!
2. helyezést ért el és ezzel két hétig reklámozzuk a blogját, interjú készül vele, illetve oklevelet kap: Hanne Nielsen - Il. Capitano története!
1. helyezést ért el és ezzel három hétig reklámozzuk a blogját, interjú készül vele, illetve oklevelet és blogajánlót kap: Flora Romeijn - Hív a mélység, illetve megegyező pontszámmal Vicky T. - The Purple Killer című történetükkel!

Gratuláljunk együtt nekik!

Köszönjük szépen minden jelentkezőnek. Akinek valami gondja volt a blogjával jeleztük nekik. Sajnos aki nem válaszolt időben, őket ebből a körből sajnos már nem tudjuk pontozni, de a többi kategóriában (amennyiben visszajeleztek) már ők is részt vehetnek. Hamarosan érkezünk a következő adaggal!
Ne feledjétek a blogon még zajlik a novella és a cikkíró verseny, lehet jelentkezni!

Ölel Titeket, 
Agatha Hestya és Dona,
valamint a szintén pontozó: Arika Blue
Üzemeltető: Blogger.