Újra nyitottunk!

Drága olvasóink!

Hatalmas örömmel tölti el szerény személyemet, hogy bejelenthetem, az immár Agatha Hestya Blogmagazin újra kinyitotta kapuit!


Akik régebb óta követnek tudhatják, hogy ezt a blogot lassan több mint két éve egymagam vezetem, kisebb megszakításokkal. Ezen ok miatt kerestem írótársat magamnak télen, ami sajnos nem nagyon vált be. Dona - az akkori társam - kezdetben bár lelkes volt, majd teljesen megszűnt létezni, emiatt is lett sajnálatomra befejezetlen a blogverseny. Aki szintén írt párba történetet, tudhatja ennek a hátulütőit.
Miután megváltam társamtól, hosszú ideig gondolkodtam, mi legyen a bloggal. Egyedül nem szerettem volna folytatni, hiszen a munka és az egyetem miatt nem lett volna rá elég időm, viszont az írás a szenvedélyem és régóta álmodom egy olyan oldalról, ami a fiatalokat minden szempontból érinti. Legyen ez film, divat, blog, utazás, sport...stb. Innen jött az ötlet. Miért ne válhatna egy blogmagazin az én személyes kis oldalamból? Hiszen mennyi minden található rajta, nem?

Mikor Kittinek (aki már szintén megtalálható az írók között) elmondtam, egyből lecsapott rá, szerinte is remek ötlet volt, így közösen kezdtünk neki a szerkesztők keresésének. Elképesztő sokan írtatok nekünk, hogy érdekelne titeket a blogmagazin indítása.
Nagyon nehéz volt a döntés, hiszen olyan fiatalokat kerestünk, akikben van lehetőség, kreativitás, de legfőképpen elszántság. Sokaknak problémája volt az, hogy megadtunk egy minimál korhatárt és ők még nem töltötték be, viszont szívesen csatlakoztak volna. Ennek ellenére, még így is akadtak jelentkezők, akik ilyen formában, nem feleltek meg a kritériumnak. Ez persze nem feltétlen volt probléma, mert végül közülük is került be egy 'tizenhatos' a próbaidős szerkesztőink közé. Nem tagadom, elég hosszas tárgyalások folytak, az akkor már összegyűlt csapaton belül.
Mint feljebb említettem, a kreativitást és a lehetőséget kerestük az egyes írókban, na meg azt, hogy mennyire a fiatalok nyelvén ír. Ha valaki túl komolyan és hivatalosan fogalmazott, ami számunkra nyers volt, sajnos elküldtük, hiszen nem a felnőtteknek szánjuk elsősorban a blogmagazint, hanem a tíz és a huszonéves korosztálynak. Hasonló indokból küldtük el a túl gyermekies fogalmazásokat. Frappáns, egyedi embereket kutattunk. Így találtuk meg Selena Darkot és Kaprinyák Dórát.
Mindkét lány egyedi és számunkra lehetőségekkel teli. Nagyon reméljük, hogy velünk együtt Ti is elégedettek lesztek velük. Egyenlőre tőlünk olvashattok a hét öt napján különböző témákban cikkeket, bejegyzéseket, amik már a HOLNAPI naptól megkezdődnek. 

Ezen a héten melyik napon kitől olvashattok?
  • Kedden Dóritól
  • Csütörtökön szintén Dóritól
  • Pénteken Selenától
  • Szombaton pedig Kittitől 
Na de mi van a szerdával?

Mint láthattátok, az információknál 5 személy neve látható. Luscinius egy olyan író lesz a Blogmagazinon, aki a Művészsarok nevű rovatunkat fogja kezelni.
A művészsarokban saját verseit, illetve novelláit olvasgathatjátok, de előfognak fordulni egyéb szépirodalommal kapcsolatos tevékenységek is ezen az oldalon.

LEHETŐSÉGETEK LESZ SAJÁT MŰVEITEK BEKÜLDÉSÉRE IS!

Ha ti is írtok verseket, novellákat, az információs modulban megtalálható az email címünk (agathahestya@gmail.com), amelyre folyamatosan küldhetitek a saját irományaitokat, amiket sok szeretettel várunk.
A műveitek áttekintés után, tehát a helyesírási, apróbb fogalmazási hibák áttekintése után publikálni fogjuk őket. Fontos, hogy írjátok oda, milyen néven tegyük közzé.

ÖTLETELHETTEK!

Eszetekbe jutott egy jó téma? Érdekel titeket valami? Írjátok le nekünk a postaládába, vagy akár a chatbe és mindenképpen publikálni fogunk róla. Legyen mondjuk az a foci EB, amin csodásan szerepeltünk, vagy akár a karácsonyi süti receptje.
Ha személyesebb hangvételű témát szeretnétek, akár segítséget szeretnétek kérni tőlünk és nem szeretnétek hozzá a neveteket adni, azt is elküldhetitek nekünk szintén a postaládába. Mindent át fogunk olvasni!

DESIGNER KERESTETIK

Végül pedig, ami a blogunknak nagyon szerves része, a design lenne a téma. Ha szerettek szerkeszteni és értetek a kódos design készítéséhez, keressetek meg minket email-en, ugyanis ÁLLANDÓ JELLEGGEL keresnénk egy designert, aki facebookon felveszi velünk a kapcsolatot és aktív szerepet vállal nálunk, hogy a lehető legkényelmesebben tudjuk veletek együtt használni az oldalt.

Remélem mindenkinek sikerült felcsigáznom az érdeklődését és hasznos információkkal láttalak el benneteket. 

Ne feledjétek: hat nap, öt személy!

Látogassatok bennünket hétfőtől szombatig! 

Ölel Titeket, 
Agatha Hestya

Üzemeltető: Blogger.