Budapest éjszaka - 5 programötlet estére

Budapest rengeteg programot kínál egész nap a városban lévőknek. De mi van, ha lement a nap? Bezárnak az éttermek, a kávézók, akkor mégis mit lehet csinálni éjszaka? Szerencsére itt sem fogyunk ki a lehetőségkből, és nagyon sok hely van, ami a hajnali órákig nyitva tart, vagy akár egy egész estét is eltölthetünk ott. Íme 5 programötlet a budapesti éjszakai élethez.

1.) Különleges pincehelységek

Ha az ember a pincehelységekre gondol, nem biztos, hogy egy pozitív kép jut először az eszébe, de akadnak olyan helyek a budai oldalon, ahol egy ilyen kis térség egy teljesen másik világba kalauzol el minket. Erre tökéletes példa a Rotana Cafe, ami kényelmes kanapékon, kellemes arab zenén, és almás aromákon át hoz el nekünk egy igazán relaxáló hangulatot. Isteni teák mellett pipázhatunk, és még nasit, vagy akár pizzát is kérhetünk a sisha mellé. Idebent igazán elszáll az idő – de sebaj, mert hajnali egyig nyitva tart.


katt a képre a Facebook oldalért!


2.) Kocsma – másképp

A kocsmák gondolata sem mindig túl vonzó a görbe estéken sem, de itt is akadnak igazi kincsek a repertoárban. A Clock Café, nappal étterem, este pubként üzemel. A hely igazi vintage hangulatot kölcsönöz, hisz mindenhol órák vesznek körül. Kényelmes boxokban foglalhatnak helyet a vendégek, és minőségi csapolt sörökkel, nassolnivalókkal és különleges zenékkel várják a látogatókat. Amit fontos kiemelni, hogy itt tényleg kultúrált helyről van szó; sem túl részegekkel, sem kötekedőkkel, sem pedig kisgyerekekkel nem akadunk össze ezen a helyen. Egy kellemes, baráti estére tökéletes választás!3.) Ha mozgalmasabbra vágysz

Ha egy kicsit mozgalmasabb programra vágysz, akkor egy bowling meccs a barátokkal nem lehet rossz döntés. A Mammut Bowling Club egy kellemes club, ami akkor is nyitva áll, amikor a bevásárlóközpont többi része már lehúzta a redőnyeit. Nem csak bowling pályák, de egy bár, illetve vacsoraasztalok is várják a vendégeket. Ha megéhezünk játék közben, finom ételek, pizzák, sörök töltenek fel minket a következő meccs erejéig.4.) A buli kedvéért

Ha az ember tényleg bulizni szeretne, a legjobb, ha felkeres egy kultúráltabb szórakozóhelyet. Jó példa a Morrison’s 2 nevű szórakozóhely, ami több tánctérrel, változatos zenékkel, és kellemes italokkal várja a fiatal felnőtteket. A dresscode igen csak szigorú, és természetesen a korhatár is, de éppen ezért bent elég laza a hangulat. Van dohányzó térség, ezért nem kell lépten nyomon cigifüstöt szívnunk, és az őrök nagy gonddal figyelnek a szabályszegőkre. Ha a személyzet nem megfelelően jár el, a vezetőség a segítségünkre van. Egy születésnapos, vagy sikereket ünneplő estére tökéletes választás.
5.) A szabadban

Ha nem vagy a szórakozóhelyek, vagy klubok híve, akkor a Gellért-hegy neked való. Este gyönyörű a kilátás, és egy-két üveg sörrel, és egy hordozható hangszóróval tökéletes estét lehet itt is csinálni. Szórakoztató, és ha valaki a párjával jön ide, akkor pedig nagyon romantikus a látkép. Nagyon sok rét áll rendelkezésre, a filózófusok kertje és a magányos játszóterek mellett. Mindenképpen ajánlom azoknak, akik nem szeretnek szorongani, vagy éppen tömött helyeken bulizni.Jó szórakozást! :) 

Üzemeltető: Blogger.