Cipő bajok

Sziasztok, Szinti vagyok, és ez lesz az első bejegyzésem ezen a blogon. Remélem tetszeni fog.


,,Nem tudom, hogy ki találta fel a magas sarkút, de minden nő tartozik neki."
- Marilyn Monroe

,,Adj egy lánynak megfelelő cipőt, és meg tudja hódítani a világot." - Marilyn Monroe



Igazat kell adnom Marilynnek, de azért valljuk be, hogy nem olyan könnyű ez a ,,megfelelő'' cipő dolog, hiszen ezer meg egy dolog húzza keresztül a számításainkat a vásárlásnál. Na meg ott van a véget nem érő hezitálás, és választás elé állítás. Hoztam pár példát az előbb említettekre, amik rendre meg szoktak történni velem.

1. A méret


A cipő problémáim leggyakrabban előfordulója. Képzeljétek el amint már a kirakatban meglátjátok ,,A cipőt''. Viszont mikor megnézitek a méretet, hatszor nagyobb, vagy éppen kisebb a megfelelőnél, ti pedig sírva rohantok ki a boltból, vagy ami még rosszabb, megveszitek a rossz méretet.
Rémálom!

2. Magas sarok vs Lapos sarok


Persze, lehet egy lapos sarkú is szép, de azért a magas sarok az, ami megadja azt a külön kecsességet hordójának, ami elvarázsol mindenkit. És itt jön a nagy vacillálás: ,,Melyik legyen?''.
Nem értem miért nem találnak ki végre egy olyan magas sarkú cipőt, ami nem bántja a lábamat.

3. Az ár 


Az ár hallatán, mindenkinek eszébe jut egy mesés cipellő, amiért a fél karját is odaadta volna, de még ez sem egyenlítette volna ki a lábbeli költségeit. És most adok nektek egy könnycseppnyiidőt arra, hogy megemlékezhessetek az említett cipőről.

4. Feltörött sarkak 



Végre a kezeitek közé került az áhított cipő, hordjátok is, de a nap végére a lábatok sírva könyörög, azért, hogy dobjátok a kukába az új szerzeményt, ennek ellenére ti rá sem hederítetek és folytatjátok tovább a tortúrát.
Tudom, hogy sosem fogtok megszabadulni a kis drágától, ezért azt ajánlom elő az elsősegélyes tasakkal és bányásszátok ki belőle a ragtapaszt, mert hosszú nap áll előtettek. A szépségért meg kell szenvedni, hölgyeim!



Köszönöm, hogy elolvastátok a bejegyzést. Sziasztok!
Üzemeltető: Blogger.