Nyíltan az egyéjszakás kalandokról

Mai cikkemben egy eléggé érdekes témát fogok nektek bemutatni ami nem más, mint az egyéjszakás édességek, avagy kalandok. Kinek, hogy tetszik.
Elsőként pár íratlan szabály, amit érdemes ilyen alkalmaknál betartani.
  1. FŐ A BIZTONSÁG!
    Mielőtt távoznál a kiszemelteddel a buliból tudj meg róla ezt-azt, mutasd be a barátaidnak és ha nem te hívod fel magadhoz az illetőt, akkor kérd el a pontos címet, hogy hová mentek, amit a barátaiddal és közölsz! Ne feledd, semmi sem muszáj, így ha kellemetlenül érzed magad vele vagy ha csak egy kicsi rossz érzésed is van vele kapcsolatban, akkor inkább hanyagold. 
    Ha nem akarod, hogy nem várt ajándékot kapj, mint például egy "kedves" kis betegség vagy terhesség akkor használjatok óvszert. A legjobb, ha mindig van nálad.

  2. LÉGY FELKÉSZÜLT!
    Lányok és fiúk, ha bulizni mentek, ráadásul úgy, hogy előre tudjátok valaki mással érkeztek haza vagy másnál fogjátok tölteni az éjszakát, akkor kérlek szépen ne Bridget Jones-féle hatalmas bugyit és a legrégebbi, legkinyúltabb boxert felvenni. Hanem lányok elő a szexi fehérneműitekkel, ami a szekrényetek mélyén lapul és fiúk, ti is elővehetitek a legújabb alsónadrágotokat.


    Lányoknak plusz egy tanács: A táskátokban az óvszer mellett mindig legyen fogkefe, fésű, kevés smink, hogy másnap reggel könnyebben összetud szedni magad, ha az éjszakát nem otthon töltötted.
  3. REGGELI MENEKÜLÉSRE FEL!
    Ha egy kalandos este után olyan mellet ébredsz, akihez semmi kedved sincsen, ráadásul csak egy tévedésnek bizonyosul így reggelre, akkor nyugodtan lépj le. Menj ki a fürdőszobába, szedd össze magad, majd munkára vagy épp egy fontos családi reggelire hivatkozva lépj le.
    Igen ám, de mi van akkor ha, nálad történt az akció és nem akarod, hogy nálad érje a reggel? Mond meg neki, hogy lassan hazafog érni a párod és csak nézd milyen gyorsan fog lelécelni.

  4. VAGY MÉG IS MARADUNK?
    Ha mákod van, akkor az illető még reggel is ugyan olyan vonzó, mint amilyen éjszaka volt. Akkor egyértelműen megfogtad az isten lábát és megtartanád, de ezt hogyan is tegyük? Beválhat az, ha nálad vagytok, hogy meginvitálod egy közös reggelire, amit te készítesz el neki. Reméljük igent mond és nem keres valami kibúvót...
    Ha meg éppen a másik félnél vagytok, akkor talán beválhat az a módszer amit a filmekben látni, halkan eltűnsz a tett helyszínéről. Viszont nem nyomtalanul! Írsz neki egy cetlit a számoddal és a neveddel, esetleg egy kávézást is felajánlhatsz neki. Ezzel a kis trükkel fokozhatod az érdeklődését, aminek köszönhetően talán találkozni fogtok még.

  5. NE BÁND MEG
    Az efajta kalandokba akkor érdemes belevágnod, hogy akkor se fogod megbánni amikor nem a szőke herceg vagy szépséges hercegnő fekszik melletted, hanem az ellenkezője. Vagy ha éppen ők fekszenek ott, de többé nem találkoztok. Az egyéjszakás édességeknek épp az a lényege, hogy talán többször összejártok, ha szerencsétek van, de csak ennyi. Nem lesz belőle eget verő szerelem, ami majd mindent elsöpör és a térded is beleremeg.
És akkor most négy hiba, amit akkor követünk el, miután túl vagyunk már a süti evésen. 
  1. Tegyük fel, mindkettőtöknek jó volt, de maradjatok ennyiben. Ne írj neki sms-t, hogy "remek volt a tegnapi..." típusúak mind feleslegesek. Most gondolj bele, erre milyen választ vársz? 
  2. Ha azt mondta fel fog hívni, akkor várjunk. Ne hívjuk fel mi számonkérően, hogy mégis miért nem keresett már minket. Majd hív, ha tényleg érdekeljük őt. Ráadásul így csak lejáratod magad és lehet elszúrod magad elől a lehetőséget. Türelem. 
  3. Egész héten nem jelentkezett, pedig megígérte és mi elkezdünk nyomozni utána. Még az FBI is megirigyelhetné kémkedő tudásunkat, hisz ott fogunk ólálkodni a környékén, hogy hátha egyszer "véletlen" összefutunk. Még ha sikerül is higgyétek el nekem nem fog elhangzani az áhítatos mondat, hogy feljössz hozzám? Csak egy kínos beszélgetést fogtok magatok után hagyni, te mag magad fogod emészteni, hogy mennyire hülye voltál. És tényleg. Hahó, ez már beteges. 
  4. Sorolhatnék még rengeteg hibát amit ellehet követni, még sem teszem, hanem inkább befejezésképpen a legnagyobb hibát mondanám el, amit csak elkövethetünk egy forró éjszaka után: szerelmesek leszünk. Ezen nincs mit ragozni. Mindenki tudja mi a vége. 
Na jó még sem fejeztem be, pár vicces/kínos sztorit azért még beszúrnék ide, amiket a neten találtam:

"Egy részegen töltött egyéjszakás kaland során rosszul lettem, és a srác ágya melletti komód fiókjába hánytam, amíg ő zuhanyzott. Becsuktam, majd úgy tettem, mintha mi sem történt volna. Nem tudom, hogy mit szólt hozzá reggel, mert soha többet nem beszéltünk."


"Hazavittem két napja egy lányt, úgy gondoltam, ez csak egy egyéjszakás dolog lesz. Azóta borzalmas dolgok történtek: a lány péntek óta nálam van (most vasárnap van), de van, ami még rosszabb. Nem emlékszem a nevére."


"Rosszul lettem részegen egy srácnál, egy egyéjszakás kaland közben, és elhánytam magam. Pont az ágya mellé, viszont szerencsére nem kelt fel, így csendben kiosontam a lakásból. Másnap kaptam tőle egy sms-t, amiben bocsánatot kért, hogy éjjel leitta magát, és hányt."

"Egy reggel arra keltem egy egyéjszakás kaland után, hogy a srác, akivel együtt voltam, a mellemet nyomkodja, és amikor megkérdeztem, hogy miért, csak annyit felelt, hogy most úgy csinál, mint egy kiscica. Ez volt a legkínosabb egyéjszakásom."

"Éppen szex közben kezdtem el menstruálni egy egyéjszakás kaland során. A srác azt hitte, hogy még szűz voltam, és percek alatt felöltözött, majd hazament."

"Reggel arra keltem, hogy a szerelő, akit pár napja hívtam, megérkezett. Felkeltem hát, és kimentem vele a konyhába, viszont sajnos ő hamarabb vette észre, hogy az előző éjszaka az egyéjszakás kalandom során felszedett srác a használt óvszerét a konyhaasztalon hagyta... Kezdhettem magyarázkodni."

Ennyi volt mára, remélem tetszett Nektek és tudtam segíteni. Nektek milyen tapasztalaitok vannak az egyéjszakás kalandokkal kapcsolatban? Írjatok kommentet vagy email, mert minket érdekel mi van veletek!
Üzemeltető: Blogger.