Allee - Opera a kifutón

Az Alle bevásárlóközpontban az októberi hónapot az opera és a divat világa öleli körül. A központban egy hatalmas kifutóba futunk bele, ahol különböző márkák és áruházak vonultatják fel ruhakölteményeiket, illetve bemutatóikat. A ruhákon kívül találkozhatunk híres operaművekkel, amelyek modern koreográfiában lettek újraálmodva, hogy elkápráztassák a nézőket. Nézzük csak, mivel találkozhattunk Október 7-én és 8-án!



A Marks & Spencer, a Sugarbird, és az Intersport bemutatóját is nagyon sokan kísérték figyelemmel, mert különleges, és szórakoztató módon mutatták be ruháikat, valamint az Intersport extrém táncos bemutatója is lenyűgöző volt. A divatbemutatók varázsát többek között Lakatos Márknak és Lukács Gabinak köszönhetjük.




A bemutatókon például a Szentivánéji álom, és a Sevillai borbély újradolgozása is megjelent. Ez utóbbihoz a Schwarzkopf adta a nevét, egy humoros előadásban közölték újra a művet. A közönséget is bevonták a komikus jelentbe, ugyanis egy, a nézők közül hívott fiút a színpadon szórakoztattak, a műsor részeként.




Az óriási tömeg mellett nehéz odaférni a műsorszámokhoz, ezért ha valaki erről lecsúszott, akkor se csüggedjen. Egy kis művelődésre is van lehetőségünk, hiszen a magyar opera történetét hatalmas kartonokon olvashatjuk, valamint egy érdekes filmet is végigkísérhetünk ebben a témában. A kartonok közelében az Operaház makettjét is megcsodáhatjuk.
A zenék és az előadások dübörő hangjai mindenhová felhallatszanak. Ha sem a divat, sem az opera nem érdekel minket, akkor is érdemes ellátogatni az Alleeba, mert biztosan megússzuk a hosszú sorokat.




További műsorok időpontjai:
10.09., vasárnap: 14:00, 15:30, 17:00
10.14., péntek: 16:30, 18:00
10.15., szombat: 14:00, 15:30, 17:00
10.16., vasárnap: 14:00, 15:30, 17:00


A műsorok és a kiállítás ingyenesen megtekinthető.

 Jó szórakozást! 



Üzemeltető: Blogger.