Ennyit változtak a Trónok harca szereplői

Mindenki változik az évek alatt, de te jó ég, hogy ők mennyit fejlődtek. 



1. Arya Stark













Ki emlékszik arra az Aryara, aki csak álmodozott arról, hogy valaha igazi kard forgató lesz, akárcsak az apja? 
A kislány lassan erős nővé cseperedett, és az ártatlan gyermekből egy vérszomjas farkas lett, ha szabad így fogalmaznom. Imádom Aryat, de remélem megtalálja a békéjét, amilyen hamar csak lehet, hála az égnek jó úton halas, hogy megkaphassa azt.








2. Sansa Stark


Ő lehet az egyik olyan szereplő aki hatalmas jellem fejlődésen ment keresztül. Emlékezzünk kicsit vissza az első évadra, milyen is volt Sansa? Igen, jól mondjátok, egy idegesítő, picsogó, Joffrey imádó. De az évek őt is megmunkálták nem csak, hogy megkomolyodott, és már fele annyira sem naiv mint volt, de még az Észak úrnője cimet is megszerezte magának.














3. Jon Snow







Fattyúból Észak őrzője nem kis haladás ugye?
Ohm és  még mennyit fog ő fejlődni, hiszen most, hogy végre kiderült a nagy titok ezer meg ezer lehetősége lesz Jonnak. 









4. Tyrion Lannister

Ahogy a mondás tartja, két ember van a világon: Aki szereti Tyriont, és aki nem nézi a Trónok Harcát.
Az évadok alatt az egyszerű iszákosból, fontos iszákossá változott, igaz, nagy árat fizetett azért, hogy most ott legyen ahol van, de megérte.













5. Cersei Lannister



Személy szerint ki nem állhatom őt, de azért nem kívánom a halálát, hiszen akkor mégis kinek az intrikái lepnék be az egész showt?
Be kell vallanom, hogy igen, borzasztóan sok fájdalmas dolgot élt át, és a legtöbb dolgot amit tett a gyermekeiért tette, de azért mégsem tudok mindent megbocsájtani neki, csak mert anya.
A sorozat folyamán boldogtalan királynéból, özvegy, özvegyből, régens, régensből, pedig királynő lett, és bizony ő is sokat fizetett ezért. Kíváncsi vagyok mi lesz vele a 7. évadban, most, hogy semmije sem maradt, mire építi majd az életét?

(Ez a fanyar arc megmaradt mindvégig)


6. Daenerys Targaryen


Naiv és ártatlan lányból, Khaleesi, Sárkányok anyja, A bilincsek leverője, és Mindenki királynője, soroljam tovább?
Ő az a nő, aki megoldotta férfi nélkül, igen tisztában vagyok vele, hogy vannak férfi tanácsosai, de ha belegondolunk, azt amit elért, azt egyedül hozta létre magának, és emiatt nagyon büszke vagyok rá. A semmiből épített fel egy egész hadsereget, sőt családot, remélem ő is megtalálja a boldogságot végre, mert bizony ráfér.








Sziasztok!
Üzemeltető: Blogger.