Inspiráció a céljainkhoz #1

,,Minden lehetséges, csak akarni kell. Felkell készülnünk a helyes cselekedetre bármi áron. A legnehezebb azt megváltoztatni önmagadon amilyenek mások látnak téged. Annyi minden van benned amiről nem tudsz. Ha az ember nagyon akarja bármit elérhet a világon. Végzet nincs, választásunk van. Választás mindig van. "
 Vannak olyan pillanatok, amikor azt érezük, hogy legszívesebben inkább feladnánk és nem küzdenénk tovább az álmainkért. Ekkor érezzük azt, hogy már minket semmi se tudna motiválni. Amikor csak kiszállnánk a ringből és inkább hátra dőlnék otthon a kényelmes, biztonságot nyújtó fotelünkben. 
 De ilyenkor nem szabad feladni, hanem még tűrni kell a pofonokat. Bírni kell az ostromot, hiszen az álmainknak élünk. Amikért mindent meg kell tennünk. bármi áron. És amikor végre elérjük őket, rájövünk, hogy nem is a cél volt a fontos, hanem az út, amit eddig tettünk. A sok elbukás és újra kezdés. Visszatekintve látjuk, hogy kik is voltak végig mellettünk, kik voltak azok, akik akkor is ott voltak, amikor úgy éreztük felesleges volt az összes küzdelmünk. Ők emlékeztettek arra, hogy nem szabad feladni.
 Az út lényege nem az, hogy másoknak bizonyítsunk, hanem csak is saját magunknak. Hiszen jogunk van annak lenni akiknek akarunk lenni és ebbe senkinek sem szabad beleszólnia. A mi döntésünk, a miénk. Szóval emberek, hajrá, éljetek az álmaitoknak, ne foglalkozzatok azzal, hogy mennyien nem hisznek bennetek! Ne foglalkozzatok a kételyekkel, amik rátok törnek. Higgyetek magatokban, hiszen több van bennetek, mint hinnétek. 
 Merj oda menni a kiszemeltedhez. Merd elmondani az érzéseidet neki. Merj jelentkezni arra a szakra amire mindig is vágytál. Merj nemet mondani vagy épp igent. Merj küzdeni és cselekedni! Ragadjátok meg a pillanatot és hozzátok ki belőle a legjobbat. Adjatok bele mindent. Ti vagytok a felelősök a cselekedeteitekért, nem más. Ne hasonlítsd magadat másokhoz, hiszen nincsen olyan, hogy jobb vagy kevesebb. Mert amint ezekre rájössz legyőzhetetlen leszel. 

''Ez nem varázslat... csak megszabadulsz attól a sok hülyeségtől ami a fejedben van, ami azt mondja nem vagy elég jó... Így amikor ott vagy, csak a gyakorlatra koncentrálsz... Érted? Nem az aranyra... Nem arra, hogy az apád mit gondol rólad... Csak a gyakorlatra... Csak arra az egy pillanatra..."   
/A békés harcos útja/ 
Üzemeltető: Blogger.