Mi az a libMee?

Sziasztok!
A mai cikkben egy újonnan alapított weboldalt szeretnék bemutatni nektek, hátha ezzel segíthetek az olvasókon és a libMee oldalán is, hiszen mint olyan sok más oldal, ez is csak akkor lehet szerencsés, ha minél többen, kölcsönösen használják.
Nem is húzom az időt, vágjunk bele!


Mi az a libMee?

,,A libMee egy online közösségi könyvpiac és könyvkölcsönző oldal."
 Közületek, akik szeretnek olvasni, biztosan sokat böngésztek a facebookon a könyves csoportokban, vagy más oldalakon, ahol a használt dolgainkat adhatjuk el. Nos a libMee-n nem többféle termék közül kell kikeresned a könyveket, mivel itt csak azok vannak. Sőt ha nem szeretnél véglegesen megválni a szeretett regényeidtől, de zavar, hogy csak a polcon porosodnak, pár száz forintért kölcsönadhatod másoknak.


Hogyan Működik?

A rendszer nem bonyolult. Regisztrálással, ám meghívással is csatlakozhatsz a közösséggel. Ezután meg kell adnod néhány adatot, főleg a lakhelyedet, amivel segíted a rendszert, hogy megmutassa neked, mik azok a könyvek, amik a közeledben válnak eladóvá, illetve kölcsönözhetővé. persze ettől még az ország túlsó feléről is rendelhetsz, de ott a szállítási költség már busásabb árral jár. Az alkotók körültekintőek voltak, mivel, ha több lakhelyed van, azokat is megadhatod.
Ezután feltöltheted az eladni/kölcsönadni kívánt könyveket. Rengeteg adatot megadhatsz róla, ami eleinte feleslegesnek tűnhet, de minden kitöltött mező után pontokat kapsz (ugyanúgy mint a többi művelet után), amikből, ha elég összegyűlik, különböző ajándékokra válthatod be.
Lehetőségünk van kívánságlistát összeállítani, azokból a könyvekből, amikre igényt tartunk. Ezt
mások is láthatják, ugyanúgy, ahogy a feltöltött könyveket is. Ezzel egyszerűsítik a dolgunkat.

Miért jó ez?

Egy helyre gyűjti az eladó és kölcsönözhető könyveket egyaránt, megkönnyíti a keresést és az eladást is. Könnyebben fel tudod venni a kapcsolatot másokkal, ráadásul a pontszerzés ösztönöz arra, hogy minél több adatot megadj a könyvekről, vagy hogy kölcsönözz, vásárolj, eladj.
A pontgyűjtés kifizetődő, mert nem csak különlegesebbnél különlegesebb dolgokat kaphatsz, mint például fém könyvjelzőt vagy könyv alakú pendriveot, de könyvutalványt is.
Én ezt az oldalt csak mindenképpen ajánlani tudom
Ide kattintva elérhetitek.


Üzemeltető: Blogger.