Újévi motiváció

Elsősorban szeretnénk boldog új évet kívánni minden kedves olvasónak, köszönjük hogy velünk tartottatok 2016-ban is! J Ebben a cikkben egy kis biztatást, motivációt szeretnénk átadni nektek a 2017-es év kezdetére.


Az Újév első pár napja sokaknál hatalmas lelkesedésben telik. Mindenki az edzőteremben, a munkában, teljes gőzerővel próbálják betartani fogadalmaikat. Lehet, hogy te is megfogadtál valamit éjfélkor. Fontos, hogy reális elvárásaink legyenek magunkkal szemben, és ne várjunk el magunktól egyik napról a másikra teljesíthetetlen dolgokat. Ne hasonlítsuk a mi fogadalmainkat másokéhoz, és azt se versenyeztessük, hogy hogyan haladunk a megvalósítás felé. Haladjunk a saját tempónkban, koncentráljunk a célra, és így ki is tarthat a lelkesedésünk. Ha túl messzire szaladunk, és nem látunk máris eredményt, sajnos nem maradunk kitartóak.



Eredményesebbé tehet, ha kis lépésekben haladunk. Ha 20 kilót szeretnénk leadni 2017-ben, akkor először tűzzünk ki 3 leadandó kilót. Nem kell koplalnunk, túledzenünk magunkat, inkább az egészséges mennyiségeket tartsuk szem előtt. Ne feledjük, hogy a jó külső csak az egészség kellemes mellékhatása! Az önsanyargatás nem megoldás. Ha már a fogyás példájánál és az egészségnél tartunk, nem árt, ha hozzáértő emberekkel is konzultálunk a nagy változásokhoz.



Biztosan sikeresebbek leszünk, ha olyan emberekkel vesszük körbe magunkat, akik bíztatnak, nem pedig hátráltatnak a céljaink elérésében. Az igaz barátok és a család biztos hátteret jelenthet, és segít a haladásban. Töröljük ki az életünkből a rossz embereket, akik irigyek, és nem akarják, hogy sikerre vigyük a terveinket. Ne féljünk a változásoktól, és csak kitartóan menjünk neki az évnek! J



Sok sikert és nagyon boldog Újévet kíván az AH magazin egész csapata!
Üzemeltető: Blogger.