Motiváció #3

Van az úgy, hogy azt érzed már nincs remény és, hogy már nem bírod tovább. Ráadásul miért pont veled történik ez az egész, hiszen te nem tettél semmi olyat amivel ezt kiérdemelted volna. Beleadtad a szívedet és a lelkedet is egyaránt. Úgy érzed, hogy az összes szenvedés amin végig mentél mind hiába való volt. Pedig nem. Lehet ez lesz az utolsó harcod amit a célod előtt meg kell vívnod. De az is lehet, hogy nem. Lehet még csak a felénél tartasz az utadnak. Azonban ez mind lényegtelen, hiszen mindig lesz benned annyi erő, hogy elérd az álmaidat. 
Nem szabad feladnod akkor sem amikor már senki se hisz a sikeredben, mert nem értük teszed. Csak is magadért, senki másért. Máskülönben más nem küzdhet helyetted. Ne mástól várd a megoldást, hanem magadtól. Hiszen ott van benned. Bízz magadban, mert igen is képes vagy rá. Gondolj arra, hogy most ezt magamért teszem. Engedj el minden hülyeséget, ami visszatart. Amitől azt hiszed ez neked soha se fog menni. Ne félj önmagadba nézni. Ne a kifogásokat keresd, engedd el őket. A lehetőséget keresd. Hiszen a te döntésed. A tiéd. 
Ráadásul nem is muszáj nagy lépésekben haladnod, elég a kisebbek is. A lényeg, hogy megtedd. Csak az győzhet aki mindent belead. Ezekért a pillanatokért élünk, nemde? 
Bármit eltudsz érni, csak merj önmagad lenni. Törekedj a legjobbra.

Kezd a reggeledet ezzel a videóval, és figyeld a változást! 

Üzemeltető: Blogger.