Oscar-díj átadás

Ahogyan már az előző cikkünkben is írtuk, egy újabb magyar filmet jelöltek Oscar-díjra, Deák Krsitóf Mindenki című kisfilmjét a legjobb élőszereplős kisfilm kategóriában. Ami azért érdekes, hiszen ebben a kategóriában mindidáig nem jelöltek meg magyar filmet, ráadasául a rendezőnek ez volt az első jelölése. A legnagyszerűbb az egészben, hogy minden magyar melle dagadhat hiszen bezsebelte a díjat. Nem nagyszerű? 

A linkre kattintva megnézhetitek ezen kategória győztesének kihírdetését. Amire érdemes felfigyelni, hogy a díj átvételekor a gyerekeknek ajánlotta a díjat, hiszen ők azok akik még megváltoztathatják a világot és a szülők dolga, hogy olyan embernek neveljék őket, akikre büszkék lehetünk.
Az index által készített interjú során az is elhangzott, hogy nem számítottak a jelölésre, sőt poénkodtak is rajta, azonban november óta amikor a jelöltek 10-es listájában találták magukat. 
A kisfilmet, ami mindenkibe visszaadja a hitet ingyenes online felületen megnézhetik azok akiket érdekel a vetítéstől számítva hét napig a MédiaKlikk-en, de akár itt is: 

Képforrás:

Üzemeltető: Blogger.