Valentin-napi külső

Még mindig elég hideg van, és sajnos nem mindig tudjuk a csinos miniruháinkat választani a randikra. Közeleg a Valentin-nap, sokan hivatalosak is lesztek egy randira, ezért most egy kis segítséget hoztunk, hogy mi mindennel dobhatjátok fel a külsőtöket úgy, hogy közben nem fáztok nagyon.

Az outfit tekintetében egy fekete csőnadrág jó választás lehet, mert könnyen passzolnak hozzá az elegáns felsők. Ha maassarkút veszünk fel, a lábainkat is szépen ki tudjuk emelni. Ha esetleg a felsőnk lenne fekete, akkor a fehér nadrágot is választhatjuk, csak óvatosan bánjunk vele, könnyen koszos lesz, Ilyen típusú farmereket szinte mindenhol lehet kapni. Ha a méreted kisebb, a New Yorkert és a Bershkát ajánlom, ha csípőben szélesebb vagy, a C&A-ban biztosan lesz neked való. 


A felsőkről szólva fontos megjegyezni, hogy az egyszerű alsót remekül feldobják a mintás felsők. Viseljünk blúzt, női inget, vagy egy csinosabb pamutfelsőt. Ha a felsőnél is inkább az egyszerűséget választjuk, hangsúlyos ékszereket viseljünk, mert ezek feldobják az összképet. 

A blúzok esetében válasszuk a nőiesebb anyagokat. Ezek könnyen hathatnak hidegnek, ezért ha nem túl átlátszó, öltözzünk rétegesen.


Ilyen blúzokat a New Yorker, a Bershka és a H&M fogasain találhatunk. 

Ha nem járunk körmöshöz, de szeretnénk feldobni a kezünket is valamivel, mindenképpen az outfithez passzoló színre voksoljunk. Ha meg hozzá a vörös, mindenképpen ajánlom, egy randira tökéletes választás. De vigyázzunk a vörössel, ne használjunk túl sokat egyszerre a megjelenésünkben, mert nehéz vele jól bánni.


Én most a she tartós lakkját választottam. Bár a márkával nem voltam mindig elégedett, ez a termék elnyerte a tetszésemet. 

A smink tekintetében mindig döntsük el: szem vagy szájhagsúlyos sminkre vágyunk?

Ha szemhangsúlyosra, akkor egy füstös smink, vagy egy cicás tusvonal a jó megoldás. A szájhangsúlyos esetben a manapság nagyon divatos mattra száradó folyékon rúzsokat ajánlom.



Én ezesetben a Maybelline mattra száradó rúzsát választottam, ebből pedig a 35-ös rebel red árnyalatot. A minőségével elégedett vagyok, de lehetne egy kicsit tartósabb is.

A külsőnket egy zárt, téli magassarkúval, vagy magassarkú csizmával ajánlom viselni, valamint egy jó meleg kabáttal. Ebből is inkább a fekete vászonkabátot javaslom, mert csinosak, és melegek is egyidőben.

Ti mit viseltek a téli randik alkalmával?





Üzemeltető: Blogger.