Infók a Beavatott-sorozat 4. részéről

A napokban, minden a Beavatott sorozat negyedik részéről szól, és a kis csapatunk úgy gondolta, ideje, hogy mi is szót ejtsünk róla. 


A sorozat első két része meglehetősen sok pénzt hozott vissza, ám a harmadik rész keservesen kevés beadásai miatt, a készítők arra jutottak, hogy negyedik részt kisebb

költségvetéssel tévéfilmként fogják megjeleníteni, ami egy spinoff sorozat bevezetése. A sorozat 10-13 részes lenne, de valószínű, hogy nem a megszokott sztárjaink játszanának a főszerepben..
Shailene W. nem igazán rajong az ötletért, teljesen meg lehet érteni a nézőpontját, hiszen évekig egy sorozatban szerepelt, és persze hogy nem akar visszaesni, hiszen valljuk be, hogy egy tévéfilm-sorozat, főleg csökkentett költségvetéssel, elég necces, és normális, hogy nem akarja kockáztatni a hírnevét ilyesmiért. Szerződés az van, csak éppen mozifilmre, nem tévére, így a szereplők könnyen nemet mondhatnak a felkérésre, az biztos, hogy újra kell tárgyalniuk az együttműködés részleteit.


Shailene nyilatkozata a sorozat ötletéről:
“Legutóbb azt hallottam, hogy megpróbálnak tévésorozatot csinálni belőle. Én nem arra írtam alá. Minden tiszteletem a stúdióé, és mindenkié, akit érint a projekt… de nem igazán érdekel, hogy egy sorozatban szerepeljek“.

Ezek után gyanítható, hogy a többi franchise szereplőnknek sem fülik a foga ehhez az egészhez. Remélhetőleg a studió elveti ezt a borzasztó ötletet és megpróbál kitalálni valami jobbat.


Szerintetek mi lenne a legjobb a Beavatottnak?


Üzemeltető: Blogger.